Om os

Carra Revision – Fokus på kvalitet og service

Hos Carra Revision er vi et unikt landsdækkende revisionshus, der hjælper en bred vifte af virksomheder med bogføring og regnskab. Vi har en passion for at være med på den nyeste udvikling og bruger vores egne og dine erfaringer til at levere den bedste oplevelse, uanset din virksomheds situation.

Vores historie går tilbage til 2014, hvor vi blev stiftet, og siden da har vi oplevet en rivende udvikling. Vores vision er at tilbyde teknisk og faglig rådgivning af høj kvalitet, da vi tror på, at glade og tilfredse kunder er den bedste belønning for vores arbejde. Vores mål er at yde en god service og aflaste vores kunder i deres daglige arbejdsopgaver, så de kan få mere tid til det, de er bedst til.

 

Carra Revision

Carra Revision – Tidsløse værdier og innovativ tilgang

Carra Revision er et innovativt revisions- og konsulentfirma, der er baseret på tidsløse værdier som kvalitet, engagement og tilgængelighed.

Digital bogføring

Vores digitale bogføringsløsning erstatter manuelle processer med digitale værktøjer, der effektiviserer og automatiserer bogføringsopgaverne. Med vores løsning kan du nemt håndtere din bogføring og frigøre tid til andre opgaver i din virksomhed.

Data og analyse

Hos Carra Revision bruger vi data og analyse til at identificere tendenser og give vores kunder et konkurrencefordel. Med vores teknologiske værktøjer og omfattende erfaring kan vi hjælpe dig med at træffe informerede beslutninger for din virksomhed.

Tilgængelig

Vi giver dig den bedste service, så du kan føle dig tryg og rolig med os som revisorer.

Rådgivning

Vores målrettet rådgivning løser de udfordringer du står overfor. Det er vigtigt, at du forstår din situation og dine potentielle muligheder. Vores videnbase og din indsigt i egen virksomhed, skaber effektive løsninger.

Regnskab

Vi yder regnskabsmæssig assistance og udarbejder regnskaber for selskaber og personlige virksomheder. Vi hjælper med at udarbejde momsregnskaber og fortæller hvordan du bør forholde dig til bogføringsloven. 

Brancheerfaring

Hos Carra Revision håndterer vi virksomhedstyper fra forskellige brancher, hvilket er fordelagtigt, da vi har en bred videnshorisont. Med disse skaber vi vækst og værdi hos dig.

Hvem er vi

Vi er et mindre team på 8 personer, der har stor fokus på innovative løsninger indenfor revision. Samtidig ønsker vi at gøre bogførings og revisionsprocessen mere brugervenlig.
Naweed Rahin - Carra.dk

Naweed Rahin

Partner – Cand.polit

Ali Cartili - Carra.dk

Ali Cartili

Direktør – Cand.polit

Hilei Zardan - Carra.dk

Hilei Zadran

Consultant – Ma. Cand.Negot

Michael Kormaz, Carra.dk

Michael Korkmaz

Revisor (HA)

Emrah Cartili - Carra.dk

Emrah Cartili

Revisor – Cand.Merc.ASC

Logo, Carra

Simon Christiansen

CTO – Cand. Scient i Fysik/Matematik

Vi arbejder med forskellige virksomheder og brancher