Om os

CARRA REVISION

Fokus på kvalitet og service

Hos Carra Revision er vi et unikt landsdækkende revisionshus, der hjælper en bred vifte af virksomheder med bogføring og regnskab. Vi har en passion for at være med på den nyeste udvikling og bruger vores egne og dine erfaringer til at levere den bedste oplevelse, uanset din virksomheds situation.

Vores historie går tilbage til 2014, hvor vi blev stiftet, og siden da har vi oplevet en rivende udvikling.

Vores vision er at tilbyde teknisk og faglig rådgivning af høj kvalitet, da vi tror på, at glade og tilfredse kunder er den bedste belønning for vores arbejde.

Vores mål er at yde en god service og aflaste vores kunder i deres daglige arbejdsopgaver, så de kan få mere tid til det, de er bedst til.

Om os - carra.dk

års erfaring

kunder

års erfaring

kunder

Tidsløse værdier og innovativ tilgang

Vi er et innovativt revisions- og konsulentfirma, som vægter kvalitet, engagement og tilgængelighed højt.

Digital bogføring

Vores digitale bogføringsløsning erstatter manuelle processer med digitale værktøjer, der effektiviserer og automatiserer bogføringsopgaverne.

Data og analyse

Hos Carra Revision bruger vi data og analyse til at identificere fremtidige tendenser og give vores kunder en konkurrencefordel overfor deres konkurrenter.

Tilgængelig

Vi giver dig den bedste service, så du kan føle dig tryg og rolig med os som revisorer. Du har altid din faste kontaktperson som kan kontakten på tlf. eller mail.

Rådgivning

Via målrettet rådgivning hjælper vi dig med, at du forstår din situation og dine potentielle muligheder for at kunne drive og vækste din forretning yderligere.

Regnskab

Vi yder regnskabsmæssig assistance for både selskaber og personlige virksomheder. Vi hjælper med at udarbejde momsregnskaber og giver dig klarhed ift. bogføringsloven.

Brancheerfaring

Vi arbejder med forskellige brancher, hvilket er fordelagtigt for dig, da vi har en bred videnshorisont. Med disse skaber vi vækst og værdi hos din forretning.

FOLKENE HOS CARRA REVISION

Vi er et mindre team på 8 dygtige personer, klar til at hjælpe dig

Naweed Rahin - Carra.dk

Naweed Rahin

Partner – Cand.polit

Ali Cartili - Carra.dk

Ali Cartili

Direktør – Cand.polit

Hilei Zardan - Carra.dk

Hilei Zadran

Consultant – Ma. Cand.Negot

Michael Kormaz, Carra.dk

Michael Korkmaz

Revisor (HA)

Emrah Cartili - Carra.dk

Emrah Cartili

Revisor – Cand.Merc.ASC

Logo, Carra

Simon Christiansen

CTO – Cand. Scient i Fysik/Matematik

Vi arbejder med forskellige virksomheder og brancher