Om os

Carra Revision – eksperter indenfor bogføring. 

Vi er et unikt landsdækkende revisionshus, der varetager bogføring og regnskab for en lang række virksomheder. Vi bruger din- og egen erfaring til, at være med på den nyeste udvikling, for at give dig den bedste oplevelse, uanset situationen. 

Carra Revision blev stiftet i 2014, og er i dag i rivende udvikling. Vores vision er, at give teknisk faglig og kompetent rådgivning, da dette skaber glæde og tilfredse kunder. Vores mål er, at yde en god service og at aflaste vores kunder under deres respektive arbejdsopgaver, så de får større luft i kalenderen.

Carra Revision

Hvorfor vælge os

Carra Revision er et innovativt revisions- og konsulentfirma, der er baseret på tidsløse værdier som kvalitet, engagement og tilgængelighed.

Digital bogføring

Vores digitale løsning overtager bogholdernes traditionelle arbejdsopgaver fra fysiske bilag til at anvende mere digitaliserede løsninger. 

Data og analyse

Vi udarbejder data og analyser for din virksomhed, så du kan minimere dine omkostninger og opnå yderligere vækst.

Tilgængelig

Vi giver dig den bedste service, så du kan føle dig tryg og rolig med os som revisorer.

Rådgivning

Vores målrettet rådgivning løser de udfordringer du står overfor. Det er vigtigt, at du forstår din situation og dine potentielle muligheder. Vores videnbase og din indsigt i egen virksomhed, skaber effektive løsninger.

Regnskab

Vi yder regnskabsmæssig assistance og udarbejder regnskaber for selskaber og personlige virksomheder. Vi hjælper med at udarbejde momsregnskaber og fortæller hvordan du bør forholde dig til bogføringsloven. 

Brancheerfaring

Hos Carra Revision håndterer vi virksomhedstyper fra forskellige brancher, hvilket er fordelagtigt, da vi har en bred videnshorisont. Med disse skaber vi vækst og værdi hos dig.

Hvem er vi

Vi er et mindre team på 8 personer, der har stor fokus på innovative løsninger indenfor revision. Samtidig ønsker vi at gøre bogførings og revisionsprocessen mere brugervenlig.
Naweed Rahin - Carra.dk

Naweed Rahin

Partner – Cand.polit

Ali Cartili - Carra.dk

Ali Cartili

Direktør – Cand.polit

Hilei Zardan - Carra.dk

Hilei Zadran

Consultant – Ma. Cand.Negot

Michael Kormaz, Carra.dk

Michael Korkmaz

Revisor (HA)

Emrah Cartili - Carra.dk

Emrah Cartili

Revisor – Cand.Merc.ASC

Logo, Carra

Simon Christiansen

CTO – Cand. Scient i Fysik/Matematik

Vi arbejder med nogle dygtige virksomheder